1 april 2017
11:00

Kode IF

Referat: Älvängens IK - Kode IF

Ett enormt bollinnehav utmynnade dessvärre inte i några målchanser alls i period ett och två.
Anledningen till det är att vi inte får igång vårt kantspel utan envisas med spel i mitten mot ett mycket samlat försvar. Dessutom slår vi alldeles för många felpass och skärpan i besluten är för dålig.
Tredje perioden är vår klart bästa och då skapar vi några farliga lägen men avsluten är inte tillräckligt bra, vi missar även en straffspark. Förlust 0-3 är en nästan en bedrift när vi har bollen i stort sett hela tiden.
Trots allt en bra kämpainsats och mycket viktigt att vi fortsätter kriga på trots motgång och oflyt. Två av målen bakåt är inte mycket att göra åt, frisparkar långt utifrån som seglar över en totalt chanslös Tilda. Såna mål går inte att försvara sig mot, om vi inte plockar fram en stege...
Vi får även gratulera Kode, de löser uppgiften på rätt sätt och har en helt annan skärpa än oss när chanserna dök upp.